0 0,00€
Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Βάση Bugaboo Fox AluminiumΚωδικός Προϊόντος: BF001
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο-Επικοινωνήστε μαζί μας
839,20€
-+

Νέα βελτιωμένη ανάρτηση για όλους τους τροχούς και μεγάλες ζάντες που προσφέρουν σταθερότητα και στιβαρή οδήγηση σε όλα τα εδάφη είτε κινήστε στην πόλη είτε σε ανώμαλο έδαφος.
Ανάρτηση στον κεντρικό σύνδεσμο του άξονα ώστε να απορροφά όλους τους κραδασμούς, καθώς και νέο άνετο κάθισμα με ακόμα πιο μαλακή θέση, εξασφαλίζουν την άνετη μετακίνηση του παιδιού σας.
Η κίνηση του καροτσιού γίνεται σχεδόν <αυτόματα> και ομαλά δίνοντας σας την αίσθηση ότι μια <ενέργεια> σπρώχνει και μετακινεί το καρότσι.
Ελαφρύς, στιβαρός σκελετός, κάτω από 10 κιλά, ώστε να μπορείτε να το σηκώνετε και μεταφέρετε εύκολα.
Κλείνει σε ένα συμπαγές κομμάτι που μπορεί να σταθεί και μόνο του όρθιο.
Compact μέγεθος που εξασφαλίζει οικονομία χώρου κατά την αποθήκευση.
Υψηλής ποιότητας υφάσματα κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά ππαρέχουν μεγάλη διάρκεια χρήσης καθώς και ευαισθητοποίηση και προστασία του περιβάλλοντος.

Δυνατότητα δημιουργίας custom καροτσιού καθώς διατίθενται πολλές χρωματικές επιλογές για να δημιουργήσετε τον δικό σας μοναδικό συνδυασμό.

Μεγαλύτερος χώρος μεταξύ καθίσματος και καλαθιού για εύκολη πρόσβαση, υπερυψωμένη θέση που προσφέρει καλύτερη οπτική επαφή με το παιδί ενισχύοντας το δέσιμο γονέα παιδιού , καθώς και δυνατότητα τα αξεσουάρ να τοποθετούνται σε ειδικά σημεία στο σκελετό του καροτσιού.

Aπαραίτητος πρόσθετος εξοπλισμός: Ύφασμα Καθίσματος Fox , Τέντα με επέκταση Fox, Κάλυμμα Χερουλιού Και Μπάρας Fox , Kαπάκι Ρόδας Fox

Περιλαμβάνται: Σασί , καλάθι, Πλαίσιο, Αδιάβροχη προστασία, Σκελετός τέντας, Μπάρα, Σκληρά πλαστικά του καθίσματος και υποπόδιο, Ρόδες, Βάση πορτ μπεμπέ και στρώμα

- Σκελετός, σκελετός θέσης, ρόδες, καλάθι, χερούλι μεταφοράς και αδιάβροχο
- ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (Πωλούνται χωριστά)Σετ υφασμάτων πορτ-μπεμπέ συμπεριλαμβανομένου της ποδιάς και του περιφερειακού υφάσματος, Ύφασμα θέσης , Κουκούλα , 2 καλύμματα από δερματίνη για τιμόνι και μπάρα, Σετ κάλυψης τροχών
- Βάρος 9,9kgs
- Μετατρόχιο 60εκ
- Διαστάσεις κλειστό 66*54*19cm
- Χωρητικότητα καλαθιού 38lt