15%

ΚΑΡΟΤΣΙ ABC MINT DUO – PIANO

475.00 403.74


Κωδικός προϊόντος: 285701-PN-DUO Κατηγορία: Ετικέτες: , , , , , , ,
Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Share
 • Περιγραφή

  Η τελευταία προσθήκη στην σειρά καροτσιών ABC Design, το Mint είναι το τέλειο καροτσάκι για το μοντέρνο γονέα. Eίναι ένα ευκίνητο, ελαφρύ και εύχρηστο καροτσάκι που είναι κατάλληλο από τη γέννηση μέχρι τα 15 κιλά και έχει τις δυνατότητες να γίνει ένα ευέλικτο σύστημα ταξιδιού μέσω της απλής προσάρτησης ενός καθίσματος αυτοκινήτου 0+ για βρέφη.

  Το Mint στεγάζει τις τελευταία λέξη της γερμανικής τεχνολογίας και είναι εξοπλισμένο για να προσφέρει ταξιδιωτική άνεση με ανθεκτική πίσω ανάρτηση, ρυθμιζόμενη πλάτη και υποπόδιο και ενσωματωμένο αλεξήλιο. Με πολυτελές δερμάτινη λαβή, μεγάλους σπορ τροχούς με μπροστινό περιστρεφόμενο κλείδωμα και ένα μεγάλο καλάθι το καθιστούν άνετο και πρακτικό για τους γονείς ενώ ο μηχανισμός διπλώματος με το ένα χέρι θα αποδειχθεί ανεκτίμητο χαρακτηριστικό σε σημερινά πολυάσχολα περιβάλλοντα. Για να χρησιμοποιήσετε το Mint ως σύστημα ταξιδιού, είτε συνδέετε ένα προαιρετικό κάθισμα αυτοκινήτου ABC Design 0+ ή χρησιμοποιήστε ένα ζεύγος εναλλακτικών προσαρμογέων καθισμάτων αυτοκινήτου, το Mint μπορεί να φιλοξενήσει καθίσματα αυτοκινήτων Maxi Cosi, Cybex και Kiddy.

  Για να ολοκληρώσετε το τέλειο πακέτο καροτσιού σας, απλά προσθέστε οποιοδήποτε από τα εξαρτήματα συντονισμού που περιλαμβάνουν όπως ποδόσακος, τσάντα αλλαγής, organiser, υποδοχή ποτηριών και πολλά άλλα – πολλά από τα οποία μπορούν απλά να συνδεθούν χρησιμοποιώντας το νέο σύστημα γενικής προσάρτησης εξαρτημάτων που βρίσκεται στη σειρά καροτσιών ΑBC 2017.

 • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
  Βάρος 0.00000000 kg
  Επιλέξτε τύπο

  Χρώμα

 • Χαρακτηριστικά

  Χαρακτηριστικά

  Ηλικία Καταλληλότητας: Aπό τη γέννηση
  Μέγιστο βάρος: 15 kg
  Portbebe: Δεν περιλαμβάνεται
  Αναπτυγμένο (l x w): 89 x 59 cm
  Ύψος χειρολαβής: 91,5 – 115 cm
  Αναδιπλωμένο (l x w x h): 72 x 59 x 34 cm
  Διαστάσεις έδρας καροτσιού (l x w): 27 x 34 cm
  Διαστάσεις πλάτης καθίσματος καροτσιού (w x h): 34 x 48 cm
  Μπροστινό μέγεθος τροχού: 18 cm
  Πίσω μέγεθος τροχού: 26,5 cm
  Συνολικό βάρος: 8,7 kg

 • Video

  Video