ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ “VIAGGIO 2-3 SUREFIX”

147.00


Κωδικός προϊόντος: 1642 Κατηγορία: Ετικέτες: ,
Εκκαθάριση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Προσθήκη στα αγαπημένα
Share
 • Περιγραφή

  Κάθισμα αυτοκινήτου “Viaggio 2-3 Superfix”, της Peg Perego.

  Το κάθισμα αυτοκινήτου που συνοδεύει την ανάπτυξη του παιδιού σας. Το Viaggio 2-3 SUREFIX μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με άλλα καθίσματα αυτοκινήτων καθώς που εγκρίνονται από την 3 – 12 ετών (15 – 36 kg). Το σύστημα “Ρυθμιζόμενη Πλευρική προστασία” μπορεί να ρυθμιστεί σε 6 θέσεις και εγγυάται την μέγιστη ασφάλεια σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης του μωρού σας.

  Μέγιστη σταθερότητα με SUREFIX, ακόμα και στις στροφές. Το κάθισμα μπορεί να τοποθετηθεί με δύο τρόπους: με 3-σημείο ζώνη ασφαλείας του οχήματος ή με τα συνημμένα SUREFIX και 3-σημείο ζώνη ασφαλείας του οχήματος για τα οχήματα ISOFIX. Με SUREFIX, το κάθισμα αυτοκινήτου είναι εγγυημένη για να εγκατασταθεί σωστά, και σε συνδυασμό με 3-σημείο ζώνη ασφαλείας του οχήματος, εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη δυνατή σταθερότητα ακόμα και στις στροφές.

  Η απόλυτη άνεση είναι εγγυημένη. Η άνεση και η ασφάλεια είναι εγγυημένη χάρη στο άνετο κάθισμα με 2 κρυφή ποτηροθήκες, ένα μεγάλο προστατευτικό πλάτης και μια περιβάλλουσα προσκέφαλο που προστατεύει το παιδί σας από πλευρικές συγκρούσεις. Τα ασφαλή και άνετα ταξίδια εξασφαλίζεται με την πλάτη, το οποίο επιτρέπει στο παιδί σας να κοιμούνται ήσυχοι. Το κάθισμα αυτοκινήτου είναι ελαφρύ, εύκολο στην εγκατάσταση και αφαίρεση όταν χρειάζεστε περισσότερο χώρο στο αυτοκίνητο.

   

  Διατίθεται στους χρωματισμούς:

  • Black
  • Camo Green
  • Rouge

   

   

 • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
  Βάρος 0.00000000 kg
  Χρώμα

  , ,